Zonneschermen

Lekker buiten in de zon of toch liever de schaduw!

Als u een schaduw plekje wil creeëren dan is een zonnescherm ideaal. Uitschuifbare zonweringen of terrasoverkappingen worden veilig en op maat geïnstallerd door De Groot Interieurs. Rekening houdend met wind en lichtinval, adviseerd De Groot u over de meest geschikte keuze.

Screens

Buiten aan het raam is het mogelijk om een screen te installeren. Een screen is een vlak zonnescherm dat tussen twee geleiders van boven naar beneden (al dan niet electronisch) schuift. Een screen is een doek, geweven uit draden van glasvezel, met een enigzins open structuur. Deze open structuur zorgt voor filtering van het zonlicht, beperkt de inkijk en behoud het zicht naar buiten toe.

Screens kunnen zowel harmoniëren met uw gevel of kunnen als gevel accent gebruikt worden. Het assortiment bestaat uit allerlei kleuren en elke screen wordt op maat gemaakt.

De Groot Interieurs is bekend met allerlei soorten en adviseert u graag.

Rolluiken

Rolluiken worden zoals screens buiten voor het raam geïnstalleerd. Een rolluik bestaat uit lamellen die tussen twee geleiders van boven naar beneden (al dan niet electronisch) rolt. Anders dan screens zijn rolluiken volledig verduisterend. Wanneer een rolluik het gehele raam bedekt komt er geen licht langs. Naast het volledig afsluiten van licht, weerd een rolluik de kou, de hitte en het geluid. Er zijn vele verschillende soorten rolluiken ook hierover kan De Groot Interieurs u adviseren.

Lees meer over onze Service en bekijk ons Merken aanbod:
Onze Merken »
Onze Service »