Plissé gordijnen,

 

Ook wel geplisseerde gordijnen, hebben een zonwerend effect en worden gekenmerkt door de zigzag lijn.

Plissé & dubbelplisse gordijnen​

De plooi stof van een plissé wordt gemaakt van uni-stoffen in allerlei verschillende kleuren en verschillende structuren. Er zijn transparante, half-transparante, dichte en verduisterende stoffen. Een plissé gordijn creëert een elegante sfeer in elke ruimte.

dubbelplisse gordijnen​

Een speciale soort zijn de dubbelplisse gordijnen​, waarbij het gordijn een dubbel zigzagpatroon kent met een honingstructuur. Een dubbelplisse gordijn is solider dan een plissé waardoor het meer geschikt is voor grote ramen.

Plissé & dubbelplisse gordijnen​  zijn geschikt voor standaard ramen, maar bieden ook dé oplossing voor bijzondere ramen. Denk hierbij aan schuine, ronde en driehoekige ramen of een kantelend raam. Ook voor serres zijn deze shades in het bijzonder geschikt.

Top-down

Een praktische en decoratieve uitvoering is de Top-Down uitvoering. Dit model is bedienbaar van boven naar beneden en van beneden naar boven. De bediening van de Top-Down variant is verwerkt in het gordijn waardoor er geen loshangende touwtjes naast het gordijn hangen. De Top Down kan makkelijk verschoven worden waardoor deze zorgt voor een optimale privacy in combinatie met optimale lichtinval.

De groot interieurs

In de showroom van De Groot Interieurs zijn alle verschillende stalen van Plissé & dubbelplisse gordijnen​ te bekijken. Contacteer De Groot Interieurs voor tips en suggesties.

Lees meer over onze Service en bekijk ons Merken aanbod:
Onze Merken »
Onze Service »