Gordijnen in alle soorten en maten:

Overgordijnen zijn decoratief en functioneel en maken van elke kamer een gezellige kamer. Gaat het over het decoratieve aspect van gordijnen in een living en/of over het verduisteren van bijvoorbeeld een slaapkamer. Gordijnen weren licht en geluid en verbeteren de akoestiek.

Sfeer & materialen

Of u nu kiest voor een zeer decoratieve stof of een effen stof, klassiek of modern, licht of dik geweven, De Groot Interieurs collectie is zo ontzettend groot dat u zeker de mooiste en meest geschikte stof vindt.

De Groot adviseert u graag, bij het vinden van dé stof, voor dé mooiste gordijnen, rekening houdend met uw ruimte, ideeën en budget.

Afwerking

Ook voor de afwerking van uw gordijnen kan u terecht bij De Groot Interieurs. Of het nu gaat over een extra voering, een thermische voering, gordijnen met een enkele plooi, een vlinderplooi – (dubbele plooi), de triplo plooi of een platte plooi, de afwerking gebeurd op maat met oog voor detail.

De collectie van De Groot bestaat uit vele verschillende stoffen maar ook uit verschillende design rails en design roedes. Het plaatsen van rails en het ophangen van de gordijnen behoort ook tot de service van De Groot.

Lees meer over onze Service en bekijk ons Merken aanbod:
Onze Merken »
Onze Service »

Bekijk ons op Facebook