Laminaat

Laminaatvloeren zijn een exacte kopie van houten vloeren. Zowel de look’ als ook de voelbare structuur is een imitatie van hout. Zoals hout in allerlei kleuren en soorten bestaat is de collectie van laminaat minstens even groot als niet groter.

Laminaat lijkt op hout en is opgebouwd uit verschillende materiaallagen. De top van laminaat is afgewerkt met een harde transparante beschermlaag waardoor de kwaliteit wordt bepaald. De kwaliteit van het laminaat bepaald de krasweerstand, stootvastheid, slijtwaarde, gladheid en vlekbestendigheid.

De keuze voor laminaat is vaak gebaseerd op de duurzaamheid van het materiaal en de prijs. De Groot Interieurs kent het verschil tussen laminaat en parket zeer goed en kan aan de hand van uw wensen en uw interieur uw keuze motiveren.

Parket

Een parket vloer is een massieve plankenvloer gemaakt van het enige echte materiaal hout. Een parketvloer bestaat dus uit vol hout.

De stijl of ‘look’ van een parket wordt bepaald door de houtsoort de legwijzen en de afwerking. Lichte of donkere houtsoorten gelegd in stroken, mozaïeken, blokmotief, visgraat, …. Het parket kan gelegd worden van muur tot muur of afgelijnd worden met een boord rondom rond. De afwerking van het parket bepaald de uiteindelijke kleur van het parket: gerookt, geolied, gelakt of in de was, vraag De Groot interieurs voor advies en meer informatie.

Parket is geschikt voor elk interieur van klassiek tot ultra modern, een vloer met een warme uitstraling die uniek is voor parket.

De Groot Interieurs verzorgt uw parket op maat gemaakt aangepast aan uw interieur, vraag naar stalen en advies over houtsoorten, legwijzen en afwerkingen.

Vloerwijzer

Bekijk het aanbod en vergelijk de prijs via vloerenwijzer
(klik op onderstaande banner om de wijzer te openen)

Lees meer over onze Service en bekijk ons Merken aanbod:
Onze Merken »
Onze Service »

// ]]>