De Groot interieurs is trotse leverancier van de interieur collectie van Mart Visser.

Mart Visser is vooral bekend van zijn kledingontwerpen. Vorige jaar maakte hij reeds een uitstap naar de interieurwereld met de introductie van de ‘Mart Visser Carpets’ in samenwerking met Karpi en Headlam.

Die vloerkledencollectie werd voor het eerst getoond op de Interieur Collectie Dagen (Incoda of ICD) beurs in Gorinchem in september 2017. Headlam heeft er dit jaar echter voor gekozen om de interieurstoffencollectie ‘Mart Visser Designs to Decorate’ te presenteren op haar eigen vestigingen met showdagen van 10:00-20:00 uur op 10 (Zutphen en Rotterdam), 24 (Houten) en 25 (Eindhoven, met extra avondshow van 18:30-21:00 uur) september.

De stoffencollectie ‘Mart Visser Designs to Decorate’ is een complete serie bestaande uit prachtige overgordijnen en transparanten. Deze werden op de catwalk in de ‘Exclusive Fashion Performance’-show aan het publiek getoond. Tevens beloofde Visser vooraf al (zie ook dit You-tubefilmpje (0:31) een bijpassende conceptstore. De collectie sluit volgens Headlam ook perfect aan bij de collectie karpetten van Mart Visser.

Bekijk hier de introductie vlog en hier de presentatie vlog.