Verduisterende gordijnen bieden tal van voordelen

Nu de zon zichzelf weer regelmatig laat zien, kunnen verduisterende gordijnen een uitkomst bieden. Degenen die te vroeg wakker worden, omdat de slaapkamer te licht is, zijn gebaat bij fijne, goede verduisterende gordijnen.

Onze verduisterende gordijnen zijn zeer kwalitatief en zorgen ervoor dat er amper licht in de (slaap)kamer komt. Daarnaast houden verduisterende gordijnen uw kamer koel en opdringerige warmte wordt lekker buitengehouden. Ook in de woonkamer kunnen verduisterende gordijnen als zeer prettig worden ervaren. Deze zijn namelijk in staat een laagstaande zon perfect buiten te houden. Dit is wel zo prettig wanneer u last heeft van te veel zonlicht op een computerscherm op televisie.

De mate van verduistering hangt af van de stof die u kiest. De gordijnen gaan lang mee en hebben dikwijls ook een brandwerende werking. Wie voor het beste resultaat wil gaan, kiest ervoor om de gordijnen door de specialist te laten ophangen. Want ook dat draagt bij een optimale verduistering.

Wij wensen u fijne feestdagen & een gezond 2021!

2020 nadert zijn einde… wat een jaar. Geen gemakkelijk jaar. We kregen met zijn allen met een onzichtbare vijand te maken, genaamd COVID-19. Sommige mensen hebben dierbaren verloren en velen kregen met andere tegenslagen te maken. Ook zaten we meer thuis dan ooit.

Via deze weg willen wij u bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen. Met de corona-regels in acht, hebben wij ons werk kunnen voortzetten. In het nieuwe jaar kunt u uiteraard wederom een beroep op ons doen als het gaat om raambekleding, zonwering, bekleding en vloerbedekking. Wij staan ook dan weer voor u klaar met onze service en vakmanschap.

Voor nu wensen wij u en uw dierbaren mooie feestdagen en een gezond 2021 toe.

Meer sfeer met exclusieve raamdecoratie van Sunway

Over smaak valt niet te twisten! Dat is een van de redenen waarom u bij ons terecht kunt voor verschillende prachtige merken raamdecoratie. Sunway is er daar één van. Dit merk staat bekend om haar sfeervolle, exclusieve, unieke en innovatieve producten. Zo brachten zij bijvoorbeeld in 1965, als eerste, de rolgordijnen op de markt.

De Sunway Collectie kent: rolgordijnen, eclips rolgordijnen paneelgordijnen, vouwgordijnen, houten jaloezieën, woodweave blinds, duette shades, plissé shades en aluminimum jaloezieën (zowel horizontaal als verticaal).  Op technisch gebied is Sunway eveneens een koploper. Ze lopen altijd vooruit als het gaat om bedieningsmogelijkheden, elektrische oplossingen en kind veiligheid. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Gordijnen van JAB, net even anders

De dagen duren korter, het wordt eerder donker, we zijn méér thuis dan ooit… wat willen we dan, dan willen we dat het in ieder geval behaaglijk en sfeervol is.

Gordijnen doen heel veel voor uw interieur. Ze bepalen de sfeer, verhogen het comfort en bieden isolatie en last but not least: privacy.

Wellicht heeft u het al gedaan en anders is het een uitstekend moment om ons interieur eens goed onder de loep te nemen. Waar zijn we tevreden over, wat irriteert ons en wat kan de woning nog aangenamer maken? Hoe is de conditie van de gordijnen en zijn ze überhaupt nog van deze tijd?

Er zijn tegenwoordig tal van prachtige gordijnen te verkrijgen, allen van exclusieve duurzame stoffen. Eén van de gerenommeerde waar wij naar tevredenheid mee werken is JAB. JAB biedt een omvangrijke collectie gordijnen en vitrages. Kenmerkend voor dit merk is de constante hoge kwaliteit en de visionaire designs. Er kan worden gekozen uit een breed scala aan kleuren, stijlen en prints. Het merk blijft zichzelf constant vernieuwen en de consument aangenaam verrassen. Van de stoffen kunnen bijvoorbeeld ook bijpassende kussens en poefs worden gemaakt. Kortom: dit merk biedt voor elk interieur iets smaakvols.

Neem gerust contact met ons op om meer te horen over de vele fantastische mogelijkheden van JAB-gordijnen.

Ideaal: Minder geluidshinder dankzij geluidsisolerende gordijnen

Verlangt u naar meer rust? Meer stilte? Laat u de waan van de dag het liefst buiten de woning… dan zijn geluidsisolerende gordijnen een must.

Geluidsisolerende gordijnen zijn anno 2020 zeer geliefd. De aanschaf van deze gordijnen is wat duurder dan normale exemplaren, maar daar krijgt u ook veel voor terug. Voordelen van geluidswerende gordijnen zijn:

  • Houden geluid buitenshuis
  • Houden geluid dat binnenshuis wordt gemaakt, binnenshuis
  • Verduisteren
  • Isoleren
  • Verbeteren de akoestiek in de kamer
  • Houden de warmte binnen en de kou buiten
  • Bieden optimale privacy

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning? Wij vertellen u er graag meer over.

Rolluiken bieden tal van voordelen

Steeds meer mensen ontdekken de voordelen van rolluiken. Hedendaagse rolluiken zijn er in allerlei uitvoeringen.

Een rolluik wordt buiten het raam geïnstalleerd en bestaat uit lamellen die tussen twee geleiders van boven naar beneden (al dan niet elektronisch) rolt. Rolluiken verduisteren volledig. Daarnaast zorgt een rolluik ervoor dat de kou, de hitte en het geluid wordt geweerd. Met goed geïsoleerde rolluiken kan er per jaar wel 30% op de stookkosten worden bespaard. Bovendien schrikken rolluiken inbrekers af en bieden ze optimale privacy.

Tot slot hebben rolluiken een lange levensduur.

Er zijn vele verschillende soorten rolluiken, uiteraard kunnen wij u hierover adviseren.