Paneelgordijnen

 

Grote, hoge of brede ramen zijn ideaal om optimaal te genieten van uw uitzicht, lichtinval, maar zonder concessies te doen aan uw privacy. Paneelgordijnen bieden de perfecte raamdecoratie voor grote ramen en (schuif) puien, in de vorm van paneelgordijnen.

Sfeer & materialen

Elke sfeer kan gecreëerd worden met paneelgordijnen. De Groot Interieurs heeft een groot aanbod stoffen, zowel in dichte als transparante kwaliteiten of ‘in betweens’. De collectie bestaat uit frisse en trendy kleuren, naturellen of bijzondere dessins. Daarnaast heeft De Groot Interieurs prachtige alternatieve materialen in de collectie zoals papier, voor een meer natuurlijke uitstraling.

Systeem

Paneelgordijnen worden op de berekende maat gemaakt en worden voorzien van een zijzoom. Aan de onderzijde worden de panelen voorzien van een verzwaringslat. Paneelgordijnen worden opgehangen aan een aluminium rail met meerdere sporen.

Room divider

Een paneelgordijn is een veelzijdig product. Behalve als perfecte raamdecoratie voor grote glaspartijen, is een paneelgordijn ook zeer goed toepasbaar als ‘room divider’. Zo creëert u bijvoorbeeld een mooie thuiswerkplek, fraai afgescheiden van de rest van uw woonkamer.

Lees meer over onze Service en bekijk ons Merken aanbod:
Onze Merken »
Onze Service »