Wanneer we richting seizoenen zoals herfst en winter gaan, is het een geschikt moment om onze woning eens goed te observeren. Waar zijn we tevreden over, wat irriteert ons en wat kan de woning nog aangenamer maken? Per slot van rekening staan deze seizoen voor meer binnen activiteiten, dan de lente en zomer.

Hoe is bijvoorbeeld de conditie van de gordijnen? Hangen er überhaupt gordijnen in uw woning? Een huis zonder gordijnen is eigenlijk niet helemaal compleet. Gordijnen hebben zoveel te bieden, als warmte, isolatie, sfeer, privacy last but not least uitstraling.

Velours in kleuren als dieprood, koninklijk blauw, petrol (mix van blauw en groen), taupe en okergeel is een echte sfeermaker. Velours isoleert, verduistert, valt mooi en biedt een soort van hotelbeleving.

Ook gordijnen van dikkere stof dan velours zien we komende seizoenen veel terug. We doelen dan op dik geweven linnen en zware linnen stoffen. Deze gordijnen vallen vooral in de smaak bij degenen die houden van een wat nonchalantere look. De stoffen zijn 100% natuurlijk bovendien! Daarbij zijn linnen gordijnen ook slijt- en scheurvast. Ze passen bovendien zowel in moderne- als landelijke interieurs.

Naast de bovengenoemde gordijnstoffen zijn er natuurlijk nog tal van andere stoffen of kunnen lichtere stoffen worden gevoerd. Uiteraard vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden.

Share this post