Eerder vertelden wij u al over couturier Mart Visser. De getalenteerde designer ontwerpt ook karpetten en gordijnen. Zijn unieke gordijnen collectie heet ‘Mart Vissers Design to decorate’ en is het afgelopen jaar gelanceerd.

In de media wordt deze bijzondere collectie alom geprezen. Begrijpelijk, want deze is zéér veelzijdig en staat voor klasse, souplesse en hoogwaardige materialen. Pure eyecandy!

De collectie bestaat uit maar liefst 21 prachtige stoffen voor gordijnen en raamdecoratie. Mart Visser heeft deze ontworpen in samenwerking met lifestyle -interior by Headlam. Hierbij is uiteraard rekening gehouden met het milieu. De elegante interieurstoffen zijn duurzaam geproduceerd.

Mart Visser heeft zich laten inspireren door de stoffen van zijn Haute Couture collecties en schetsen voor zijn abstracte schilderijen, sculpturen en installaties. Schitterende uni’s, rijke jacquards, verfijnde inbetween doeken en ook  verduisterende gordijnstoffen ontbreken niet. De verschillende stoffen kunnen overigens perfect met elkaar worden gecombineerd. Wij vertellen u er graag meer over.

Share this post