Vouwgordijnen geven zoals overgordijnen gezelligheid aan elke kamer.

Sfeer & materialen

Vouwgordijnen bedekken altijd voor een gedeelte het raam ook als het gordijn volledig opgetrokken is. Vouwgordijnen geven de mogelijkheid om te spelen met de lichtinval in huis.

Een transparante stof zorgt voor een lichte gloed in huis, een dichte, zonwerende stof, zorgt ervoor dat elke zonnestraal tegengehouden wordt. Vaak wordt een vouwgordijn gecombineerd met overgordijnen maar een vouwgordijn op zich is zeker even mooi.

Vouwgordijnen met elektrische bediening

Voor uw gebruiksgemak levert De Groot Interieurs uw vouwgordijn ook met geautomatiseerde besturing. Kies tussen een gewone motor met schakelaar, een motor met afstands- bediening of aangesloten op uw eigen domoticasysteem.

U kunt ook kiezen voor een systeem met timer voor bediening bij afwezigheid of met een geïntegreerde sensor zodat bij fel zonlicht uw vouwgordijn automatisch naar beneden gaat.

Op alle elektrische onderdelen krijgt u bovendien standaard 5 jaar garantie.

Voordelen

Vouwgordijnen nemen minder plaats in dan vitrage of overgordijnen. Vaak worden vouwgordijnen uitgekozen voor kleinere ruimtes. Toch past het vouwgordijn in elk interieur, van modern tot chique of klassiek.

De Groot interieurs

De Groot Interieurs adviseert graag en weet raad met elk raam en elk interieur. Bij De Groot is het altijd mogelijk om stalen aan te vragen en deze vrijblijvend te testen in de daarvoor bestemde kamer.

Lees meer over onze Service en bekijk ons Merken aanbod:
Onze Merken »
Onze Service »