Zoekt u een adres waar u terecht kunt voor woninginrichting in Amstelveen? Dan bent u bij De Groot Interieurs aan het juiste adres. Wij begeleiden u in elk gewenst interieurtraject: van het leveren van gordijnen voor uw slaapkamer tot samen met u het hele huis van top tot teen inrichten. De Groot Interieurs kenmerkt zich met service, met name persoonlijke service. Dit dankzij onze ruime aanbod en persoonlijke begeleiding bij woninginrichting Amstelveen.

Voor uw woninginrichting Amstelveen kiest u voor De Groot Interieurs. Bij ons bent u immers volledig verzekerd van:

  • Bij elk traject verzorgen wij alles, van het begin tot het einde;
  • Altijd persoonlijk advies voor uw woning;
  • De gehele afhandeling kunt u volledig aan ons overlaten;
  • We werken het interieur af tot in de puntjes.

Wilt u meer weten over onze service bij woninginrichting in Amstelveen? Of direct een afspraak maken voor persoonlijk advies voor uw woning? Neem dan direct contact met De Groot Interieurs op. Dit doet u door te bellen naar  020 – 645 49 11 of door een e-mail te sturen naar info@degrootinterieurs.nl

U vindt De Groot Interieurs aan de Ararat 1 in Amstelveen. Wij zijn geopend op maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur. Afspraak op andere tijden in overleg ook mogelijk.

Van Meubelen & Accessoires tot gordijnen en vloerbedekking

Het is onze passie om de gehele woninginrichting in Amstelveen te verzorgen. Om het hele ontwerp tot in de puntjes voor u te verzorgen. Dit is dan ook de reden dat wij u een breed assortiment willen aanbieden. Wij kunnen u zowel helpen met raamdecoratie en vloerbedekking als met meubelen en accessoires.

Bij woninginrichting is het onze missie om elk interieur zo uniek mogelijk te laten aansluiten aan uw wensen en smaak. Wij bekijken dan ook elke ruimte in het geheel en willen u dan ook adviseren over kleur, opdeling en afwerking. Onze liefde voor woninginrichting in Amstelveen ligt voornamelijk in het afleveren van een ruimte ontworpen op maat, die beantwoordt aan al uw gestelde verwachtingen!

Woninginrichting Amstelveen?

Benieuwd naar hoe wij woninginrichting in Amstelveen of elders al hebben uitgevoerd? Bekijk dan direct onze gerealiseerde projecten, zowel in Nederland als in het buitenland. Wilt u echter meer weten of heeft u vooraf nog bepaalde vragen? Neem dan direct contact met De Groot Interieurs op. Bel naar 020 – 645 49 11. Ook kunt u ons bellen of mailen om een afspraak te maken voor een vrijblijvend gesprek bij u thuis. Kijk op onze contactpagina voor informatie.